料金 price

手作りピザ作り体験(1人1枚) : 

¥1,200-

¥1,000-(小学生)

ソムリエファームで穫れた、新鮮な季節の野菜のサラダが付きます!

(ピザのトッピング、サラダの内容は季節によって変更となります) 

飲み物は各自でご用意ください。

 

野菜摘み : 要相談(金額は近隣の直売所程度です)☆オススメ

ルバーブジャム作り : ¥500-/人

 

※土曜日、日曜日の完全予約制でお願いしております。

 5名様以上の団体様であれば、平日のご予約も承ります。

 

 

 

Handmade pizza experience (1 whole / person)

1,200 JPY

1,000 JPY(under 12 years old)

with seasonal fresh salad grown at Sommelier farm!

(topping and salad are to be changed by season)

Bring your own drinks.

 

Harvest a vegetable experience : ASK (Price is as same as near direct-sales depot)

※RECOMMENDED

 

Rhubarb Jam cooking experience : 500JPY/person

 

※Completely reserved system only on Saturday and Sunday.

   More than 5 people can reserve in weekday.

 

 

お問い合わせ contact

予約は電話にてお願いします。

※畑に出ており、電話に出られない場合もありますので、

 その際は、留守番電話もしくはメールにメッセージをお願いします。

 折り返し、ご連絡させていただきます。 

 

Tel :  080-9394-7053

e-mail : navet405@gmail.com

※e-mailで予約の際は件名に【ピザ予約】とご記入の上

 お名前、連絡先、人数、ご希望時間帯をお願いします

 

【ご注意】

食材や、ピザ生地の準備がありますので、前日までにご連絡をお願いします

 

Please make phone call for reservation.

When we cannot answer call, please leave a message or send E-mail so that we can contact you.

Tel :  080-9394-7053

e-mail : navet405@gmail.com

※Please write 「PIZZA RSV」in E-mail title and name, contact number of attendees, request date / time in message.

 

【Note】

please make a reservation until a day before the request date for our preparation.

 

 

お休み予定日(不定休の為、確認お願いします)

Notice of our holidays(please check here as our holiday is irregular)

9月11日~21日はシェフ不在のためお休みとなります。

9月22日から予約受付いたします。